Mest læste
[Sagprosaanmeldelse]

1 - Sagprosaanmeldelse
En morders bekendelser
2 - Sagprosaanmeldelse
Under tvang - minerydningen ved den jyske vestkyst 1945
3 - Sagprosaanmeldelse
De udvalgte – på flugt for livet
4 - Sagprosaanmeldelse
Kønsballade
5 - Sagprosaanmeldelse
Elevcentreret skoleledelse
6 - Sagprosaanmeldelse
Den store Storm P.-bog
7 - Sagprosaanmeldelse
Drengen der voksede op som hund
8 - Sagprosaanmeldelse
InterView – Introduktion til et håndværk
9 - Sagprosaanmeldelse
Fortrængt grusomhed – Danske SS-vagter 1941-45
10 - Sagprosaanmeldelse
Bourdieu for begyndere

Juice De Luxe / Louisa Lorang / 176 sider
Lindhardt og Ringhof . ISBN
Anmeldt 12/1 2018, 00:01 af Mathias Anker Kure

Vitaminer i juicen


Vitaminer i juicen

« Tilbage venstrestil icon lige marginer icon - icon + icon print icon

Cover

Har du også brug for vitaminer i blodet for at komme igennem januar? Det kan der nu rådes bod på. Louisa Lorang, som har indtil flere juiceopskrifter på samvittigheden, er nu klar med endnu en lækker sag. Du vil i denne Juice De Luxe møde 56 spritnye og supersunde opskrifter på juice.

Det er en verden for sig – der er noget at udforske, og der er spændende kombinationer, hvor ingefær eksempelvis går i dialog med fennikel, blandt andet. Selv siger Louisa, at hun slet ikke har udtømt juicekilden endnu, for der er så meget mere at komme efter: ”Jeg er stadig vild med juice. Og greenies, smoothies og bowls”.

Det netop det, der er på færde: Du får også et nuanceret og saftigt indblik den verden, der rummer smoothies og greenies. Der er mange muligheder for at skabe sig en decideret vitaminbombe, man kan indlede dagen med. Det kan endog være, du har været så heldig at få en juicer i julegave. Nu kan de mørke mandage og de mange solhungrende januardage gå med at skabe dig en god juice.

Hele balladen krydres med flotte billeder, og man mærker minsandten, at der er kredset om detaljen og således om det visuelle. Det er en meget fin bog.

Du skal ikke være bleg for at kaste dig ud i juicegerningen, for det er sundt, så sundt, især fordi der i mange af opskrifterne bruges grøntsager, her kan rødbeder nævnes som en glimrende kilde.

Det er klart, at man lynhurtigt kan finde frem til en juiceopskrift ved slet og ret at slå op på Google. Da vil man ikke sent blive sendt i retning af bloggere, men … der er nu noget særligt over det at have en ’kogebog’, en juiceopskrift med billeder og med detaljerigdom stående i reolen.

Skål for den da!

Forrige anmeldelse
« Tyskerpiger - Under besættelse... «
Næste anmeldelse
» SÆT KURSEN. Sådan lærer du a... »