Mest læste
[Filmanmeldelse]

1 - Filmanmeldelse
Homeland – sæson 1, 2 & 3
2 - Filmanmeldelse
Drengen i den stribede pyjamas
3 - Filmanmeldelse
Alting bliver godt igen
4 - Filmanmeldelse
Abraham Lincoln – Vampire Hunter
5 - Filmanmeldelse
Heksen
6 - Filmanmeldelse
Herskab og tjenestefolk: Den komplette samling
7 - Filmanmeldelse
Johan Falk – Gruppen for særlige indsatser
8 - Filmanmeldelse
Krokodillebanden 3 – Alle for en
9 - Filmanmeldelse
Armadillo
10 - Filmanmeldelse
Encounters

The She Found Me (100 min.) Købsfilm / Nordisk Film
Anmeldt 17/12 2008, 19:09 af Sarah Hedegaard Sørensen

Så fandt hun mig


Så fandt hun mig

« Tilbage venstrestil icon lige marginer icon - icon + icon print icon

Cover

Da April Epner kommer hjem fra arbejde – blot iført lingeri og en frakke – forventer hun ikke at komme hjem til en mand, som er på vej væk. April og Ben forelskede sig på skolen, hvor de begge arbejder, men nu hvor forholdet er blevet hverdag, og fremtiden ikke længere er åben og spontan, trænger Ben til forandring og nye græsgange.

April når da heller ikke at være single mere end en dag, før en charmerende, britisk mand melder sig som bejler. Forvirringen og følelserne er dog for meget for April, der – udover at have mistet den mand, hun troede, hun skulle blive gammel med – også har mistet sin adoptivmor.

Efter adoptivmoderens død dukker en ny person op i Aprils liv – nemlig hendes biologiske mor. En yderst frembrusende og overfladisk tv-vært, som hævder, at Steve McQueen er Aprils biologiske far. Som om det ikke var nok for April at håndtere, så opdager hun til sin store forbløffelse, at hun er gravid – og Ben er faren. Så er gode råd dyre, for hvad gør man med den nye kæreste og hans børn, den nye mor, den gamle eksmand og det nye barn?

Helen Hunt har både skrevet, produceret og instrueret Then She Found Me, og spiller selv hovedrollen over for Bette Midler, Matthew Broderick og Colin Firth. Det er godt skuespil over hele linjen, og det løfter filmen fra en potentielt halvfærdig fortælling til en helstøbt, dybtfølt fortælling om adoption, forliste og besværlige forhold.

Det er en varm og underholdende film, og som giver stof til eftertanke. Adoption er uden tvivl filmens omdrejningspunkt, som hvirvler andre emner og spørgsmål op. Filmen byder også på en overraskelse og en spøjs udvidelse af den kompetente og etablerede rollebesætning - Salman Rushdie i rollen som en rar og hyggelig doktor.

Then She Found Me er en semiromantisk film på en ægte og seriøs måde.


Forrige anmeldelse
« Manden uden fortid «
Næste anmeldelse
» RocknRolla »


Filmanmeldelser