Mest læste
[Filmanmeldelse]

1 - Filmanmeldelse
Homeland – sæson 1, 2 & 3
2 - Filmanmeldelse
Drengen i den stribede pyjamas
3 - Filmanmeldelse
Alting bliver godt igen
4 - Filmanmeldelse
Abraham Lincoln – Vampire Hunter
5 - Filmanmeldelse
Heksen
6 - Filmanmeldelse
Herskab og tjenestefolk: Den komplette samling
7 - Filmanmeldelse
Johan Falk – Gruppen for særlige indsatser
8 - Filmanmeldelse
Krokodillebanden 3 – Alle for en
9 - Filmanmeldelse
Armadillo
10 - Filmanmeldelse
Encounters

Family Guy sæson 16 (432 min.) Købefilm / 20th Century Fox Home Entertainment
Anmeldt 20/3 2018, 20:10 af Teddy Tofte

16. omgang Family Guy – hvem skulle have troet det?


16. omgang Family Guy – hvem skulle have troet det?

« Tilbage venstrestil icon lige marginer icon - icon + icon print icon

Cover

Giggity giggity giggity… sæson 16 af Family Guy er ankommet på DVD og alle tyve afsnit af denne sæson i denne fantastiske tv-serie er med. Serien kredser omkring den politisk ukorrekte Griffin-familie, anført af den idiotiske, men kærlige, familiefar, Peter Griffin (Seth MacFarlane). Med sig har han Lois (Alex Borstein), Stewie (igen MacFarlane), Chris (Seth Green), Meg (Mila Kunis) og deres hund, Brian (endnu engang: MacFarlane), som alle bor i den skøre by Quahog. Hvad angår humoren, så befinder Family Guy sig et sted mellem The Simpsons og South Park, men – endnu mere vigtigt – så er serien helt sin egen, når den nærmer sig de ekstremt morsomme og til tider bizarre historier, som Griffin og deres venner kommer ud for, især når de håndterer politisk korrekte-emner.

Sæson 16 tilbyder det meste, hvad serien plejer at byde på, lige fra en hylende morsom danserutine, takket være et besøg til Korea, til Stewie som bliver medicineret for ADHD, eller Peter som får hjælp af sine venner, Joe (Patrick Warburton), Cleveland (Mike Henry) og Quagmire (MacFarlane, igen-igen), til at skabe deres egen gyserfilm, Peternormal Activity. Denne sæson har dermed det meste, når det kommer til lattervækkende afsnit.

Som nævnt så er Family Guy ikke for de sarte mennesker, som går op i politisk korrekthed, men det er også derfor, at komikken fungerer så godt, såsom Chris, der bliver tilføjet til listen over seksuelle afvigere, eller Peter som tilfældigvis får drikkealderen hævet til halvtreds år, som ikke kun giver problemer for ham, men hele Quahog. Som i de tidligere sæsoner er der også her mange gæsteskuespillere med, som for eksempel Glenn Close, Kate McKinnon, Ed O’Neill, Neil DeGrasse Tyson, Kyle Chandler og Anil Kapoor. Det er nu en meget imponerende liste.

Lige siden Family Guy kunne ses på digital vis, er kvaliteten på serien blevet forrygende øget. Du får derfor skarpe og farverige billeder, som ser fantastisk ud på DVD. Lydsiden er lige så imponerende med velbalanceret dialog, lydeffekter og musik. Ekstramaterialets højdepunkt er kommentarsporene på bestemte afsnit, som fører dig bag scenerne på selve afsnittet og karaktererne. Nogle af disse kommentarspor er rimeligt morsomme, især når det går op for dig, hvor skøre manuskriptforfatterne i virkeligheden er. Tilføj så fraklippede scener, tegninger og et par ”bag kameraet”-dokumentarer, så er der nok underholdning til et par nætter eller to.

Hvis man er fan af Family Guy, så giver sæson 16 endnu en gang en knaldhamrende morsom og vanvittig oplevelse. Med tyve afsnit fordelt over fire hundrede minutter er denne sæson en god måde at komme ind i serien på, eller gense serien hvis du har været lidt skuffet over de tidligere sæsoner.


Forrige anmeldelse
« mother! «
Næste anmeldelse
» My Friend Dahmer »


Filmanmeldelser